• Gris Icono de Instagram
  • Gris Icono Pinterest

Eva Blazquez

INTERIORISTA

Sempre m'ha apassionat l'Interiorisme i per això, després de 20 anys d'experiència, segueixo gaudint cada dia creant espais únics.

Fruit de l'experiència i amb passió per les distribucions còmodes i pràctiques, sense oblidar que cada persona té una personalitat única, ofereixo idees meditades, adaptades a cadascun dels meus clients.

És mitjançant els materials nobles, solucions innovadores i flexibles, que aconsegueixo crear espais amb ànima, dissenys de qualitat que perduren en el temps.

M'agrada conèixer als meus clients, establir una relació propera amb cadascun d'ells, per crear propostes alternatives i atrevides.

Creant espais per ser viscuts, espais diferents, que desperten els sentits.

Versàtil i flexible. Característiques claus per a mi. Mitjançant les quals, encaixen tots els elements: pressupostos, distribució de l'espai, disseny i funcionalitat.

Si estàs pensant a canviar el teu habitatge o algunes estades en la mateixa, tens una idea o necessites que la creiem junts, no dubtis a contactar amb mi perquè la puguem fer realitat.

Eva.

Durant la meva trajectòria professional he tingut l'oportunitat de treballar amb clients particulars i també amb institucions, empreses i botigues a Girona i Barcelona: 

· Ajuntament de Palafrugell
· Ajuntament de Palamós
· Ajuntament de la Bisbal

· Ajuntament de Celrà
· Cambra de Comerç
· Àngel Mir, Pere Aguilar, Òptica Daró, Botiga Natalia, Marc Franc, Botiga Nens, El Dau, Bisbal Copy, Bisbal Tours, 17100.