• Gris Icono de Instagram
  • Gris Icono Pinterest
_B2A7064
_B2A7064

_B2A7067
_B2A7067

_B2A7107
_B2A7107

_B2A7064
_B2A7064

1/17

Girona

Habitatge

Badia de roses

La reforma consistia en un canvi d'imatge. La proposta escollida va ser enderrocar la paret que separava la cuina del menjador i també modificar un mica el bany d'aquesta planta. L'objectiu d'aquesta reforma va ser guanyar unes bones vistes i guanyar més llum en un espai diàfan. Tot això va suposar reforçar amb unes bigues l'estructura de la habitatge, però el resultat final s'ha vist compensat i actualment es pot cuinar amb vistes al mar.


També es van reformar els banys i l'habitació principal de la segona planta, per fer un canvi d'imatge i eixamplar la capacitat dels armaris.


La bonica escala que uneix les dues plantes i forma part de l'encant de la casa, s'ha integrat a la reforma afegint-li els mateixos materials utilitzats en el conjunt de l'obra, donant d'aquesta manera, una sensació més càlida i harmoniosa a la habitatge.


Va ser un plaer veure elaborar aquest projecte de mica en mica fins al final amb la complicitat imprescindible dels clients, tot un plaer.